Log ind    Forum    OSS

Boardindeks » Info » Forum regler
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Indlæg : 23/03/2011 20:56 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: 17/03/2011 22:58
Indlæg: 136
Velkommen til discushobby.dk

Denne side er et forsøg på at skabe Danmarks bedste mødested på nettet for alle, der beskæftiger sig med discusfisk på hobbyplan.
Her har du mulighed for at dele glæder, problemer, tanker, ideer og erfaringer om hobbyen. Du kan stille spørgsmål, vise billeder, deltage i arrangementer og få glæde af rabatordninger hos vores sponsorer.

Vi håber, at dette forum kan bidrage til at sprede viden og forståelse om discusfisk, og dermed også være med til at give dig som discusejer en endnu større glæde over denne lidt specielle hobby – og ikke mindst fornøjelsen ved at dele hobbyen med andre ligesindede.

Hvis du skulle have lyst til at deltage i dette fællesskab, er det eneste, du skal gøre at oprette en profil herinde. Det er ganske gratis, og du vil så få fuld adgang til discushobby.dk.
Du kan oprette din profil via dette link: ucp.php?mode=register

Vi har nogle få og enkle regler, som vi forventer, at du overholder – hovedsageligt fordi discushobbyen er for alle, og der skal derfor også være plads til mange forskellige typer af mennesker herinde. Vores regelsæt kan du læse her nedenunder.

Vi håber på mange hyggelige timer sammen med dig og ønsker dig god fornøjelse på siden :D

”Holdet”
Lasse, Ivan & Benny.


Opførsel på siden.
Discusfisk er en hobby for alle! Det betyder, at du vil møde mange og meget forskellige mennesker herinde - og der skal være plads til både dig og alle de andre.
Derfor forventes det, at du opfører dig ordentligt og taler pænt - både til dem, du er enig med, men også til dem, som har en anden mening og måske en anden måde at udtrykke sig på end du selv.
Mere formelle regler mener vi faktisk ikke, at der er brug for. Vi tror på, at alle ved, hvad det vil sige at ”opføre sig ordentligt”.
Skulle nogen mod forventning ikke ”kunne finde ud af det”, forbeholder vi os ret til at vurdere og evt. slette indlæg eller fotos. Vi vil bestræbe os på - men ikke forpligte os til at underrette de implicerede via PB.
Skønnes det, at en bruger udviser en uacceptabel adfærd, vil der blive givet én advarsel. I gentagelsestilfælde udelukkes brugeren uden videre.


Vores politik omkring registrering af brugere.
Discushobby.dk er en gratisside, som er frit tilgængelig for alle registrerede brugere i hele sin udstrækning.
Alle brugere kan læse og hente oplysninger i såvel vores artikler som i spørgsmål, svar og debatter i de forskellige fora.

Som registreret bruger kan du endvidere være med i fællesskabet omkring discushobbyen og har mulighed for at se uploadede fotos, selv stille dine spørgsmål, hjælpe andre eller bidrage med din viden og erfaring ved at deltage i debatterne.
Det er gratis, og det giver dig endvidere mulighed for at benytte dig af rabatordninger hos en del af vore sponsorer.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores registreringsformular, som du finder et link til herunder.
Der vælger du et brugernavn og et password. Brugernavnet samt postnr. og by vil stå ved dine indlæg på siden og sammen med de oplysninger, du selv vælger at skrive i din profil, vil det være det eneste tilgængelige for andre.

Desuden forlanger vi, når du registrerer dig, at du oplyser dit navn, din adresse samt en gyldig Email og tlf.nr.
Disse oplysninger er fortrolige og vil aldrig blive videregivet. Vi har kun valgt denne fremgangsmåde for så vidt muligt at undgå, at uønskede brugere kan misbruge den totale anonymitet til at ”terrorisere” siden og evt. blot oprette en ny profil, hvis de udelukkes. Dét, har vi desværre måtte erkende, kan være et problem. :(
Derfor skal din profil også godkendes, inden du får fuld adgang til discushobby.dk.
Godkendelse sker som oftest ret hurtigt, men ved problemer kan du sende en mail til info@discushobby.dk.

Vi opfordrer til, at du udfylder din profil med flest mulige oplysninger, så andre kan se, hvad du er for en størrelse.
Du kan også give dine indlæg et "personligt præg" med en standard underskrift. Underskriften må ikke indeholde links eller henvisninger til hjemmesider eller reklamer i øvrigt. Har du en hjemmeside, så oplys det i profilen.

Link til registreringsformular: ucp.php?mode=register


Finansiering og støttebeløb.
Diskushobby.dk er gratis for brugerne, men naturligvis er der udgifter ved sidens drift.
Der skal betales webhotel m.v., og da vi ikke er ”komputer-nørder” men gerne vil lave noget, der virker pålideligt og hele tiden, får vi altså ”maskinrummet” passet professionelt.

Udgifterne dækkes delvist af bidrag fra vore sponsorer, men vi vil kun have sponsorer, der står for kvalitet og service, som vi mener at kunne anbefale.
Endvidere vil aftaler om rabatter og fordele for brugerne være vigtigere for os end kontante penge i kassen, så derfor bliver der altså et underskud.

Vi gør dette her, fordi vi synes, det er sjovt, og vi regner sådan set ikke med at kunne more os gratis.
Men synes du, siden er OK, og har du lyst til at støtte driften med en ”hund”, så vil vi da betragte det som et kærkomment ”klap på skulderen”.

Sådan gør du:

Overfør kr. 100 til: reg. nr.: 9283 og konto nr.: 0000352640 og HUSK at påføre indbetalingen dit brugernavn.
Send for en sikkerheds skyld en PB til Lasse.j med oplysning om indbetalingen.

Vælger at støtte siden, kvitterer vi med at sætte "Støttebruger" ved dit brugernavn, og det håber vi så naturligvis, at du ønsker at bibeholde, når det forsvinder efter et års tid.

Der vil hvert år blive fremlagt oversigt over sidens indtægter og udgifter, og skulle der dukke et overskud op, vil det blive anvendt til aktiviteter for brugerne.


Annoncering og salg.
1: Salgskategorien på discushobby.dk er forbeholdt privat salg af egne fisk, udstyr o.l., som relaterer til hobbyen, og annoncørens postnr. samt nærmeste større by skal fremgå af annoncen.

2: Pris eller priside skal fremgå af alle salgsannoncer, og alle forhandlinger om pris skal foregå via PB eller tlf.

3: Salgsannoncer for fisk skal indeholde foto af fisken(e), som den/de ser ud i salgsøjeblikket.

4: Relevante kommentarer og spørgsmål af almen interesse er tilladt i tråden. Alt andet foregår via PB.

5: Det er ikke tilladt at linke til annoncer andre steder. (som f.eks. Gul og Gratis, dba, andre forum )

Når en handel er afsluttet, tilføjer annoncøren ordet ”Solgt” i annoncens overskrift.
Herefter vil annoncen blive slettet.
En salgsannonce vil derudover automatisk blive slettet 60 dage efter seneste indlæg, da den i så tilfælde anses for inaktiv.

6: Der kan ikke sælges fisk, udstyr, foder el. lign., som er importeret eller indkøbt til helt eller delvist videresalg.

7: Personer, som professionelt eller på hobbybasis beskæftiger sig med import, indkøb og salg af fisk, udstyr eller lign., kan ikke annoncere på discushobby.dk.

Ved overtrædelse af ovenstående bedes discushobby.dk underrettet.
Discushobby.dk påtager sig intet ansvar for handler indgået efter annoncering på siden.
Discushobby.dk forbeholder sig ret til at slette annoncer, som ikke skønnes at opfylde ovenstående eller være egnede til siden.

Henvendelser ang. prof. annoncering / sponsorat til info@discushobby.dk

Fælles indkøb:

Fælles indkøb hos vore sponsorer er altid tilladt.
Ønskes siden anvendt til organisering af fælles indkøb hos ”ikke sponsorer”, skal dette i hvert enkelt tilfælde godkendes ved henvendelse til info@discushobby.dk

Sponsorer:

Anmodning om sponsorat og tilhørende reklameret rettes til os på info@discushobby.dk Der godkendes kun sponsorer, hvis tilstedeværelse på siden skønnes at være til fordel for brugerne.
---------------------------------------


Top 
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
 
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 1 indlæg ] 

Boardindeks » Info » Forum regler


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

 
 

 
Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Hop til:  
cron
Danish translation & support by Olympus DK Team