Tilmeld    Log ind    Forum    OSS

Boardindeks » Pasning og pleje » Foder





Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 
Forfatter besked
 Indlæg : 10/06/2015 07:11 
Offline

Tilmeldt: 13/10/2014 20:51
Indlæg: 455
Postnummer og by: 2450 København
Ja så købte jeg 3 store Oksehjerter ved slagteren, pris 420,- hmm sku lidt dyrt.
Med hvad der ellers skal bruges kommer jeg tæt på 500, for at lave DYE Hjerter.
Nå igang med at skære fedt og sener fra, blende og iblande spinat, gulerøder, hvidløg, 200 g. Krill of div. vitaminer, ( 2 plader husblas ).

Så kom den store prøve, efter lidt indfrysning, blev lidt fodret i stuebaljen, hold da kæft, alt for løst, alt for småt og de skide fisk ville slet ikke spise det. Haha ja man kan lære meget ved at kvaje sig. "kriz" "sad" ( Bliver gemt til opfordring af unger )

Har et af de 3 hjerter tilbage i fryseren, der går nok en rum tid før jeg prøver en ny recipee.

Tilbage til økonomien, man kan købe 500 g. fabriks food, atemia, mysis, osv. for ca. 75,-.
Så efter at jeg så hvor meget der kom ud af 2 store hjerter, og det besvær man har, så nej det kan ikke betale sig, men sjovt at prøve selv. "oops"

Mvh.

Robin :skål:


Top 
 Profil  
Svar med citat  
 Indlæg : 10/06/2015 13:10 
Offline

Tilmeldt: 9/03/2015 23:15
Indlæg: 76
Postnummer og by: 2765 smørum
Nu er det ved at være længe siden egvhar lavet home made oksemix men plejer at give 35 pr kilo afpudset hjerte hos slagteren så noget tyder på han har taget røven på dig:) eller også er det nogle store hjerter:)
Når jeg laver mit muslingemix ender jeg på 46-47 kr pr kilo med alt

75 kr for 500 gr Mysis lyder dælme af meget jeg plejer at give 80 for er kilo og cirka 40 kr for 500 gr GG artemia.

For at få de rigtige vitaminer med i plejer jeg at kører mit granulat med igennem kødhakkeren


Top 
 Profil  
Svar med citat  
 Indlæg : 10/06/2015 17:08 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: 9/04/2011 20:20
Indlæg: 1207
Postnummer og by: 2700 brønshøj
Robin de oksehjerter er alt for dyre
Hvis jeg skulle lave noget hjemme lavet ville jeg købe kalve hjerter de er langt bedre i kødet

Men med de priser der er på feks. Sv 2000 så må jeg sige det bliver det færdigt lavet og det gider fiskene også spise "wink"

Søren


Top 
 Profil  
Svar med citat  
 Indlæg : 10/06/2015 18:38 
Offline

Tilmeldt: 13/10/2014 20:51
Indlæg: 455
Postnummer og by: 2450 København
Ja helt enig, den slagter, er lidt af en hund, jeg vil fremover helt sikkert gå efter afpudset kalvehjerter. "oops" "dum"


Nå men nu vi drøfter det, så tror jeg også en blænder er alt for dårlig til at lave den rigtige konsistens, vil finde en god kødhakker, helst af den gode gamle slags.

Tak for gode råd, "thums_up"

Mvh.

Robin


Top 
 Profil  
Svar med citat  
 Indlæg : 11/06/2015 22:57 
Offline

Tilmeldt: 11/04/2011 12:58
Indlæg: 152
Postnummer og by: 2770 kastrup
"grine"
Ja, han har dæleme taget r.... på dig.
Sidst gav jeg lige under 200 for 3 store hjerter.
Han griner endnu.
Men varer længe før jeg gider igen. Det er et mega arbejde og svineri.

vh Kim.


Top 
 Profil  
Svar med citat  
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
 
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 5 indlæg ] 

Boardindeks » Pasning og pleje » Foder


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

 
 

 
Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Hop til:  
cron
Danish translation & support by Olympus DK Team